Wie bij Borealis komt werken, merkt meteen dat de sfeer er goed in zit. Daarnaast lopen onze processen op rolletjes. Doen we het vandaag al goed, dan doen we het morgen nóg beter. Dat alles hebben we natuurlijk te danken aan onze mensen, die zich elke dag opnieuw voor de volle honderd procent inzetten. Maar waar komt die bijzondere teamgeest nu eigenlijk vandaan? Een uitstekende vraag, die we graag voor je beantwoorden! Het heeft allemaal te maken met de vier waarden die Borealis hoog in het vaandel draagt en waar we als organisatie voortdurend op inzetten.

1. Responsibility

Als werkgever is Borealis dagelijks verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van duizenden medewerkers over de hele wereld. Daarom gaat niemand bij ons aan de slag zonder eerst een doorgedreven training succesvol te hebben afgerond. Procesoperatoren krijgen zelfs extra opleidingen in een simulator die hun specifieke werkvloer perfect nabootst.

2. Respect

Openlijk, tijdig en respectvol met elkaar communiceren, vinden we bij Borealis niet meer dan normaal. Het verklaart waarom onze mensen zo vlot met elkaar samenwerken en laat ons bovendien toe om een aanwervingsbeleid te voeren met veel oog voor diversiteit.

3. Exceed

Bij Borealis proberen we altijd de verwachtingen te overstijgen. In alle afdelingen en op alle niveaus vragen we onze medewerkers om hun ogen en oren open te houden. Zien ze ergens ruimte voor verbetering? Dan kunnen ze terecht bij hun leidinggevende of bij onze Continuous Improvement Manager. Zo tillen we samen onze service, producten en/of processen stelselmatig naar een hoger niveau.

Goed om te weten: ook onze hr-afdeling overtreft zichzelf maar al te graag. Op dit moment zijn er al twintig procent meer vacatures ingevuld dan voorzien voor Dehy 2, onze nieuwe site in Kallo!

4. Nimblicity

Tot slot is ‘nimblicity’ een sleutelwoord voor Borealis. Wat dat precies betekent? We stellen ons flexibel op om nodige veranderingen zo snel mogelijk te implementeren, maar weten ook dat de beste oplossing meestal de eenvoudigste is.

Werken bij Borealis: deel jij straks jouw waarden met ons?

Borealis is altijd op zoek naar mensen die enerzijds onze vier waarden delen en anderzijds de status quo steeds in vraag durven te stellen. Wil jij ons net zo graag helpen groeien als wij jou? Ontdek meteen onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot snel!