Door corona ligt ons land op veel vlakken stil, maar toch blijven we bij Borealis hard werken om Dehy 2 binnenkort te lanceren met de meest getalenteerde bemanning aan boord. Als je dus nog wou solliciteren op onze laatste vacatures, dan is dit het moment om je kans te wagen. Let wel, omdat we ons aan de regels van social distancing houden, verloopt het sollicitatieproces bij Borealis nu iets anders dan je misschien gewend bent. Volg even mee!

1. Online interview

Als je cv ons razend benieuwd maakt, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze experten. Vroeger voerden we dat gesprek ‘in het echt’, maar vandaag organiseren we het volledig online met behulp van tools die voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

Tips voor een vlotte virtuele sollicitatie

  • Kleed je zoals je voor een echt sollicitatiegesprek zou doen – er professioneel uitzien geeft zelfvertrouwen. Zet op voorhand de camera al eens aan om te zien hoe je kledij in beeld komt. Fletse kleuren doen je bijvoorbeeld algauw vermoeid lijken. Streepjes en andere drukke patronen kunnen het beeld dan weer verstoren.
  • Voer het gesprek in een stille ruimte, die je eventueel op slot kunt doen. Zodat je niet gestoord wordt en je focus kan houden
  • Let op dat er geen voorwerpen in beeld komen die een verkeerde indruk geven over jou of die de aandacht van jou wegleiden. Ga bijvoorbeeld niet voor je drankkast zitten of voor die commode die je leukste vakantiefoto’s tentoonstelt.
  • Bereid je op dezelfde manier voor als een fysiek sollicitatiegesprek.

2. Fysiek gesprek

Als je slaagt voor de online sollicitatie, dan nodigen we je in een tweede fase uit voor een fysiek gesprek bij ons op kantoor, met alle stakeholders die de knoop mee zullen doorhakken. Maak je geen zorgen: het gesprek gebeurt volledig volgens de regels van social distancing. Iedereen houdt minstens 1,5 meter afstand van elkaar, in een ruimte die groot genoeg is om dat makkelijk te kunnen doen.

3. Contractvoorstel

Zijn beide gesprekken goed verlopen en heb jij er ook een goed gevoel bij? Dan gaan we al over naar een contractvoorstel. Dat verloopt nu ook volledig online. Je hoeft je dus niet te verplaatsen en kan thuis vieren dat je een nieuwe baan hebt!

Borealis denkt aan morgen

Ook na de coronamaatregelen zullen we bij Borealis de gezondheid en veiligheid van onze mensen blijven vooropstellen. Daarom zijn we nu al aan het nadenken over een nieuwe manier van werken, die de verspreiding van het virus blijft tegengaan indien nodig.

Lees ook: Safety first! Het credo als je bij Borealis werkt

Getriggerd door dit verhaal?
Ga zelf aan de slag bij Borealis!

Voor meer informatie over onze vacatures kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist Kallo (charlotte.leyseele@pontoonsolutions.com).

Soliciteer nu