Borealis Kallo heeft binnen de bestaande productie-afdeling een vacature voor een

Electrical & Instrumentation Werkvoorbereider Dehy1/ PP3

We bieden jou de kans om deel uit te maken van ons getalenteerd team – locatie: Kallo.

Daarom wil jij aan de slag bij Borealis

We bieden jou de kans om deel uit te maken van een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Je komt terecht in een omgeving met een open cultuur, ruimte voor initiatief en appreciatie voor een nieuwsgierige ingesteldheid. Houd je ervan om uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis nog meer uit te diepen.

Als E&I werkvoorbereider…  

Ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en handhaven van systematieken m.b.t. werkvoorbereiding en planning van korte termijn activiteiten

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Het plannen van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden met betrekking tot E&I vind je uitdagend.
  • Je zorgt ervoor dat de correcte materialen, gereedschappen, diensten en vergunningen tijdig worden voorzien, hierbij werk je volgens een uniforme methodiek en hou je rekening met het beschikbaar gestelde budget en de gewenste kwaliteitsnormen.
  • Veilig werken is topprioriteit! Je implementeert de nodige veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit (VGMK) aspecten zodat alles veilig gebeurd.
  • Je signaleert achterstanden, voorziet knelpunten en coördineert de scope-changes zodat de doelstellingen gerealiseerd worden.
  • Het onderzoeken en evalueren van verschillende alternatieven spreekt je enorm aan en je nieuwe ideeën kan je makkelijk omzetten naar praktische oplossingen. Zo draag je steeds bij aan onze continue-verbeter-strategie

Daarom kiezen wij voor jou

Je behaalde een bachelor diploma in een technische richting, bij voorkeur (elektro-)mechanica, meet-en regeltechnieken of bent gelijkwaardig door enkele jaren relevante ervaring in de chemische industrie. Tevens heb je ervaring met het opstellen van dagdagelijkse onderhoudsplannen en heb je kennis van de meest voorkomende taken binnen E&I. Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar een oplossing en garandeerd steeds een optimale kwaliteit en veiligheid in je werk! Je kan vlot met MS Office en planning-, werkvoorbereiding- en beheertools (o.a. SAP, Primavera). Daarbovenop ben je communicatief sterk en druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je positieve ingesteldheid, creëer je mee aan een toffe teamspirit! Tot slot verwachten we een flexibele attitude om deel te nemen aan het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).