Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie- afdeling Dehy2 een vacature voor een

Teamleader E&I

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

Redenen om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven

Als ervaren Teamleader E&I krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Hou je ervan om uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Stuur je daarnaast ook graag een team aan en hou je van het coachen van medewerkers? Naast het people managementluik, heb je ook nog een technisch aspect waar je heel wat uitdaging in kan vinden. Een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis nog meer uit te diepen.


Als Teamleader E&I …

Ben je verantwoordelijk voor het superviseren, coachen, coördineren en aansturen van je team, met als doel de elektrische, instrumentele onderhoudswerken veilig, milieubewust, kwalitatief en kostefficiënt uit te voeren.

Je krijgt een gevarieerd takenpakket; je belangrijkste taken zijn de volgende:

  • Je implementeert de Borealis werkprocessen binnen het team en waarborgt een goede interne samenwerking. Je tracht hierbij het team als geheel en ieder teamlid individueel te laten groeien.
  • Je staat in voor de coördinatie van de voorziene preventieve en correctieve onderhoudswerken. Dit gebeurt in nauw overleg met de werkvoorbereider en productie shift teamleader. Je bepaalt de prioriteiten en de dringende onderhoudswerken met het productieteam en zorgt dat het team deze werken correct en veilig uitvoert.
  • Je neemt deel aan de dagdagelijkse productiemeeting en hier ben je één van de drijvende krachten achter de continue verbeteringsinitiatieven in de afdeling.
  • Je verzorgt de communicatie in beide richtingen tussen je team en het management.
  • Je zorgt ervoor dat de werkvergunningen eenduidig en correct zijn en dat ze tijdig ter beschikking zijn van het team.
  • Je zorgt dat voor risicovolle taken een risico-analyse (TRA) wordt opgesteld en dat de te nemen acties opgevolgd worden, zodat de werken steeds veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

Daarom kiezen wij voor jou

Om deze rol tot een goed einde te brengen heb je reeds enkele jaren relevante ervaring opgedaan in een gelijkaardige rol in de chemische industrie. Daarnaast behaalde je minimaal een technisch bachelorsdiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je bent gebeten door onderhoud waardoor de meeste falingsmechanismen binnen het vakgebied dan ook geen geheimen meer hebben voor jou! Je hebt reeds ervaring in het coachen en aansturen van een team en beschikt bovendien over de nodige soft skills om een nieuwe team te vormen! Door je positieve ingesteldheid, creëer je mee een toffe teamspirit en inspireer je jouw medewerkers. Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar een oplossing en garandeert steeds een optimale kwaliteit en veiligheid in je werk! Daarbovenop ben je communicatief sterk en druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Standaard werk je in dag uren, maar je bent voldoende flexibel om tijdelijk in een ploegensysteem te werken. Ook meedraaien in het wachtsysteem is voor jou geen bezwaar.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!