Borealis Kallo heeft binnen de bestaande productie- afdeling Dehy1/PP3 een vacature voor een

Reserve Teamleader E&I

We bieden jou de kans om deel uit te maken van ons getalenteerd team – locatie: Kallo.

Daarom wil jij aan de slag bij Borealis

We bieden jou de kans om deel uit te maken van een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Je komt terecht in een omgeving met een open cultuur, ruimte voor initiatief en appreciatie voor een nieuwsgierige ingesteldheid. Houd je ervan om uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Wil je je 1ste stappen zetten als leidinggevende? Dan is dit een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis nog meer uit te diepen.


Als Reserve Team Leader E&I in ons bestaande installatie…

Wordt je mee ingeschakeld in het E&I-team om preventieve en correctieve onderhoudstaken uit te voeren, volgens de geldende specificaties, procedures en gestelde richtlijnen, op instrumenten, analyzers, elektrische en elektronische installaties.

Je belangrijkste taken zijn de volgende:

  • Elektrische installaties veilig te stellen. Tijdens deze werken wordt de hoogste nauwkeurigheid aan de dag gelegd.
  • Kalibratierapporten op te stellen na het uitvoeren van de werken. Ook wordt er getracht om de uitvoering van de onderhoudswerken continue te verbeteren d.m.v. feedback terug te koppelen en te borgen in de beschikbare systemen.
  • Je kennis met andere techniekers te delen. Indien nodig, neem je het ‘peterschap’ op over nieuwe werknemers.

Tijdens de afwezigheid van de teamleader of ter ondersteuning:

  • Sta je in voor de coördinatie van de voorziene preventieve en correctieve onderhoudswerken in nauw overleg met de werkvoorbereider en productie shift teamleader en prioriteer je de dringende onvoorziene onderhoudswerken met het productie dag team. Je zorgt ervoor dat het team deze werken correct en veilig uitvoert.
  • Neem je deel aan de dagdagelijkse productiemeeting en ben je één van de drijvende krachten achter de lopende continue verbeteringsinitiatieven in de afdeling.

Bijkomend ben je onder andere het aanspreekpunt voor:

  • Foutmeldingen voortvloeiend uit de specifieke PLC-systemen. Je analyseert en neemt corrigerende maatregelen indien nodig.
  • Instrumentele kennis van de online conditiebewaking van machines.
  • Advies aan werkvoorbereiding aangaande complexere onderhoudsactiviteiten.
  • Continue optimalisatie van de reserve-onderdelen en de betreffende materiaallijsten in SAP.

Daarom kiezen wij voor jou

Om deze rol tot een goed einde te brengen heb je reeds enkele jaren relevante ervaring opgedaan als E&I technieker in de chemische industrie. Daarnaast behaalde je minimaal een technisch bachelorsdiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. De meeste falingsmechanismen binnen het vakgebied hebben dan ook geen geheimen meer voor jou! Je bent een enthousiast en leergierig persoon met gevoel voor initiatief die graag zijn technische kennis deelt met collega’s. Zo beschik je over de nodige soft skills om je 1ste stappen te zetten in een leidinggevende functie! Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar een oplossing en garandeert steeds een optimale kwaliteit en veiligheid in je werk! Daarbovenop ben je communicatief sterk en druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Tot slot verwachten we een flexibele attitude om deel te nemen aan het wachtsysteem.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!