Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen Dehy2 plant in de Technical development & Engineering-afdeling een vacature voor

Process Engineer

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

 

Reden om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Bij Borealis kom je terecht in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Als process engineer bieden we jou de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie- efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen, een uniek gebeuren! Onmiddellijk word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma om je voor te bereiden op je taken in de projectfase, commissioning en opstartfase. Eens alles operationeel is, zal je jezelf nog zeker kunnen blijven verder ontwikkelen en zijn er nationale en internationale doorgroeimogelijkheden.


Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket 

Als Process Engineer sta je pro actief in voor de optimalisatie van het productieproces en lever je een bijdrage om de betrouwbaarheid van de fabriek te verhogen en dit in zeer nauwe samenwerking met verschillende departementen.

  • In de projectfase binnen de nieuwe technical development-afdeling Dehy2 neem je als process engineer eerst deel aan een intensief trainingsprogramma dat je klaarstoomt om de verantwoordelijkheid over een instalatie onderdeel op te nemen. Hier zorg je voor de volledige afwerking van het technisch pakket.
  • In de commissioningfase ga je samen met de commissioning leader ondersteuning bieden aan je toegewezen instalatie onderdeel. Ook ga je in de rol van trainer ondersteuning bieden aan productie en onderhoud. Tijdens de opstartfase help je mee in troubelshooting.
  • Tijdens continue operatie maak je deel uit van het Technical Development Team, dat haalbaarheidsstudies voor investeringsprojecten uitvoert. Tijdens een studie/project maak je deel uit van een team en werkt verder samen met interne klanten en externe contractors, die je aanstuurt in het kader van de verschillende projecten.
  • Je leidt en neemt actief deel aan veiligheidsstudies.
  • Je volgt, beoordeelt en stuurt het operationeel gebeuren van de toegewezen productielocatie bij en kijkt naar synergiën in de locatie.
  • Je vervult een sleutelrol in de technische ontwikkeling van medewerkers uit verschillende departementen.

Redenen om voor jou te kiezen

Je hebt een burgerlijk of industrieel ingenieursdiploma Chemie/ Bio – Chemie of Proces Technolgie, aangevuld met enkele jaren ervaring in de (petro)chemische industrie, ervaring met commissioning en projectactiviteiten zijn hierbij een grote troef. Je kan niet wachten om doeltreffende ondersteuning te bieden en mee problemen op te lossen zodat de nieuwe Dehy2 fabriek op een veilige, productieve, betrouwbare en rendabele manier kan opereren. Als echte teamplayer werk je gemakkelijk samen met collega’s van verschillende disciplines om zo projecten tot een goed einde te brengen. Je komt gemakkelijk tot oplossingen door je analytische manier van denken. Je kan je bevindingen onderbouwen en duidelijk communiceren en zo mensen overtuigen. Jouw enthousiasme en professionele drive zijn dan ook aanstekelijk. Verder druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Tot slot verwachten we een flexibele attitude om tijdens de opstartfase tijdelijk in het ploegensysteem te werken.


Ondek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!