Procesoperators (m/v)

Binnen onze ervaren productieteams van Dehy 1 of PP 3 in Kallo verwelkomen we graag een leergierige en veiligheidsbewuste T-Operator!

Wil je werken voor een groeiend, internationaal bedrijf waar ‘safety first’ écht telt?  

Na een grondige opleiding, start je bij ons als buitenman en leer je zo de installatie en processen kennen. Door het volcontinu 6 ploegensysteem kom je terecht in onze verschillende shiftteams en ken je snel al jouw gedreven collega’s. Nadat je de verschillende buitenfuncties onder de knie hebt,  ondersteunen we je graag in jouw groei naar paneloperator. In deze functie sta je in voor het aansturen van de buitenoperatoren en het bedienen van het DCS systeem (interpreteren van parameters, alarmsettings, controller bedienen, …).  Jouw inspanningen worden dus beloond!

Als ervaren procesoperator krijg je de kans om mee deel uit te maken van een hecht team van ervaren operatoren die samen hard werken, elkaar uit de nood helpen en waar zeker ook ruimte is voor een collegiale sfeer! Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van al onze werknemers prioriteit is.


Een dag uit het leven van een procesoperator …

  • In een volcontinu 6 ploegensysteem ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig en optimaal functioneren van het productieproces.
  • Je zorgt voor de in- en uitdienstname van systemen met koolwaterstoffen, stoom, heaters, compressoren, pompen, stoomturbines, oliesystemen en veiligheidsventielen.
  • Je stelt, conform geldende procedures en richtlijnen, de installatie veilig ter voorbereiding van de onderhouds- en projectwerkzaamheden. Door regelmatig controlerondes te doen en stalen te nemen, verzeker je de werking van de installatie.
  • Je voert jouw taken op een veilige- en milieubewuste manier uit. Je gaat veilig en verantwoord om met gevaarlijke producten en bent op de hoogte van de werking van brandblussers, brandweerwagen, het gebruik van meettoestellen, etc.

Stap je graag mee met ons de toekomst in en heb je een hands-on mentaliteit?

Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat! We appreciëren verder ook een (bachelor)diploma in een technische of chemische richting en enkele jaren werkervaring als procesoperator in de (petro)chemische industrie. Flexibel zijn typeert jou en je springt graag eens in voor de collega’s, die jou ook graag uit de nood helpen. Door jouw positieve houding en open kijk ga je actief mee op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en legt gemakkelijk contact met de collega’s van de verschillende teams en afdelingen. Jouw motivatie, leergierigheid en zin voor initiatief maken van jou een graag geziene collega! Naast je grote verantwoordelijkheidszin, heb je ook een sterk veiligheidsbewustzijn. Je kent immers de risico’s van het werken in een chemische omgeving!


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com.


Wil je ook mee deel uitmaken van onze T-OPerator teams?  

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu

We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Philip Puimège, Productiemanager Dehydrogenatie 1 (03 570 5517) of bij Jeroen Berteyn, Productiemanager Polypropyleen (03 570 55 29). Je HR contactpersoon is Lize Vlegels, Talent Acquisition Specialist, lize.vlegels@borealisgroup.com.

Keep discovering!