Binnen onze nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 verwelkomen we graag vanaf juni 2020 leergierige en veiligheidsbewuste PROCESOPERATORS!

Daarom kies jij voor Borealis

Als ervaren procesoperator krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden, om aansluitend op te starten als buitenman. Zo leer je eerst de nieuwe installatie en verschillende processen kennen. Door het volcontinu 6 ploegensysteem kom je terecht in onze verschillende shiftteams en ken je snel al jouw gedreven collega’s. Nadat je de verschillende buitenfuncties onder de knie hebt, ondersteunen we je graag in jouw groei naar paneloperator. In deze functie sta je in voor het aansturen van de buitenoperatoren en het bedienen van het DCS systeem (interpreteren van parameters, alarmsettings, controller bedienen, …). Jouw inspanningen worden dus beloond!

Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van al onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, ruimte voor initiatief, … we bieden het je allemaal!

 

 

 

Dit worden jouw uitdagingen … 

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 neem je deel aan het intensieve trainingsprogramma en sta je in voor het uitwerken van specifieke opdrachten gekoppeld aan commissioning/opstart activiteiten of continue operatie van de unit. In de commissioning/opstartfase en continue operatie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig en optimaal functioneren van het productieproces. Jouw opleiding vindt overdag plaats, gaandeweg wordt je meer en meer ingeschakeld in ploegen om te eindigen in het definitieve 6 ploegen volcontinu systeem.
  • Je zorgt voor de in- en uitdienstname van systemen met koolwaterstoffen, stoom, heaters, compressoren, pompen, stoomturbines, oliesystemen en veiligheidsventielen.
  • Je stelt, conform geldende procedures en richtlijnen, de installatie veilig ter voorbereiding van de onderhouds- en projectwerkzaamheden. Door regelmatig controlerondes te doen en stalen te nemen, verzeker je de werking van de installatie.
  • Je voert jouw taken op een veilige- en milieubewuste manier uit. Je gaat veilig en verantwoord om met gevaarlijke producten en bent op de hoogte van de werking van brandblussers, brandweerwagen, het gebruik van meettoestellen, etc.

Daarom kiezen wij voor jou

Jouw (bachelor)diploma in een technische of chemische richting vul je aan met enkele jaren werkervaring als procesoperator in de (petro)chemische industrie. Flexibel zijn typeert jou en je springt graag eens in voor de collega’s. Door jouw positieve houding en open kijk ga je actief mee op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. Je bent een vlotte communicator en legt gemakkelijk contact met de collega’s van de verschillende teams en afdelingen. Jouw motivatie, leergierigheid en zin voor initiatief maken van jou een graag geziene collega! Door jouw methodische aanpak ben je een kei in problemsolving. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel, en aanvaardt geen afwijkingen hieromtrent! Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en polypropyleen (PP). Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com.

Klaar om de sprong te wagen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie of vragen m.b.t. je sollicitatie kan je terecht bij Lize Vlegels, Talent Acquisition Specialist (lize.vlegels@borealisgroup.com).

Keep discovering!