Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 ervaren

Planner

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als Scheduler krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie. Na je opleiding werk je mee aan het opzetten en het beheren van een efficiënt scheduling proces. Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!


Jouw gevarieerd takenpakket

Als Planner sta je in voor het organiseren van de onderhoudsactiviteiten in overleg met de productie- afdeling en de betrokken disciplines. Je zorgt ervoor dat al de preventieve onderhouds- en inspectiewerkzaamheden ingepland worden zodat ze tijdig kunnen worden uitgevoerd.

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie- afdeling Dehy2 word je getraind in de opbouw en werking van de nieuwe installatie en toestellen, de gekozen onderhoudsstrategie en geraak je vertrouwd met de typische onderhoudsopdrachten. Je zet de nodige werkprocessen op m.b.t. efficiënte planning en dit in nauw overleg met de Werkvoorbereiders en Teamleaders.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de wekelijkse en de lange termijnplanning in overleg met de productie- afdeling en de Maintenance Engineer.
  • Je houdt rekening met de gestelde prioriteiten, het beschikbare onderhoudsbudget en de beschikbare middelen.
  • Je bepaalt de noodzaak voor extra middelen van de service partners en stemt dit af met de Maintenance Manager.
  • Zowel de goedgekeurde preventieve activiteiten als de correctieve activiteiten plan je in voor tijdige uitvoering en bij onverwachte productieonderbrekingen stel je een werkschema op voor de activiteiten.
  • Je coördineert het schema voor non-core activiteiten, zoals stellingbouw, isolatiewerken, reinigingswerken, …

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelor diploma in een technische richting (Elektro)mechanica, kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring als Scheduler in de (petro)chemische sector voorleggen. Als extra troef heb je ervaring met het opstellen van een schedule voor multidisciplinaire activiteiten in dagdagelijks onderhoud en shutdown. Daarnaast heb je een diepe kennis van onderhoudsactiviteiten op vlak van mechanica, piping en E&I. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereidings- en beheerstools o.a. (SAP, Primavera). Structuur is de rode draad doorheen jouw werk, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar een passende oplossing! Bovenal behoud je de focus op veiligheid en aanvaard geen afwijkingen op dit vlak. Daarbovenop ben je communicatief sterk en druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je positieve ingesteldheid, creëer je mee aan een toffe teamspirit! Tot slot verwachten we een flexibele attitude om deel te nemen aan het wachtsysteem.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!