Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie- afdeling Dehy2 een vacature voor een

Mechanisch Werkvoorbereider

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

Daarom wil je aan de slag bij Borealis

Als mechanisch werkvoorbereider krijg je de kans om dagelijks mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie. Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!


Een greep uit jouw takenpakket 

Als Mechanisch Werkvoorbereider sta je in voor het dagelijks mee opbouwen en handhaven van de werkprocessen m.b.t. werkvoorbereiding en planning. Je staat in voor het uitwerken van een dagplanning, een weekplanning en een middellange termijnplanning.

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 wordt je getraind in de opbouw en werking van de nieuwe installatie en toestellen, de gekozen onderhoudsstrategie en geraak je vertrouwd met de typische onderhoudsopdrachten. Je zet de nodige werkprocessen op m.b.t. werkvoorbereiding en planning.
  • Je staat in voor de voorbereiding en planning van de uit te voeren onderhoudswerken en identificeert voor welke taken een risicoanalyse dient uitgewerkt te worden, hiervoor werk je nauw samen met de Maintenance Engineer en de Teamleader.
  • Je werkt een standaard voorbereidingssystematiek uit voor weerkerende onderhoudswerken en zorgt ervoor dat de technische documentatie up-to-date blijft
  • Je evalueert de uitgevoerde taken en optimaliseert de werkvoorbereiding op vlak van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie, materialen, duurtijden en kosten.
  • Je houdt je tijdens het uitvoeren van jouw taken voortdurend aan de VGMK richtlijnen en voorschriften en zorgt dat in de werkvoorbereiding met de VGMK aspecten is rekening gehouden zodat dit resulteert in een veilige uitvoerbaarheid.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelordiploma in een technische richting ((Elektro)mechanica), kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring als maintenance werkvoorbereider in de (petro)chemische sector voorleggen. Als extra troef heb je ervaring met het opstellen van een schedule voor multidisciplinaire activiteiten in dagdagelijks onderhoud. Jouw sterke mechanische kennis vul je aan met een gedegen know how van E&I. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereidings- en beheerstools (o.a. SAP, Primavera). Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je systematische aanpak zorg je voor een goede interne en externe communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Een meeting leiden gaat jou vlot af! Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen en garandeert steeds een optimale kwaliteit in je werk! Daarenboven ben je positief en verantwoordelijk ingesteld. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!