Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 een ervaren

Rotating Werkvoorbereider

Redenen om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven

Als ervaren rotating werkvoorbereider krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie.

Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je inventariseert en bereidt de noodzakelijke multidisciplinaire activiteiten voor om de geplande werkzaamheden uit te besteden en te begeleiden. Je werkt volgens een uniforme methodiek zodat alle voorbereide activiteiten aansluiten bij veiligheid, planning en cost control.
  • Je houdt je tijdens het uitvoeren van jouw taken voortdurend aan de veiligheidsrichtlijnen en voorschriften en zorgt dat in de werkvoorbereiding met alle veiligheidsaspecten is rekening gehouden zodat dit resulteert in een veilige uitvoerbaarheid.
  • Je zoekt naar de meest geschikte aanbestedingstechniek en zorgt voor een juiste omschrijving van de activiteiten.
  • Je bent in staat om verschillende alternatieven voor het uit te voeren werk op te stellen en deze te evalueren. Je zorgt voor een tijdige beschikbaarheid van materialen en diensten conform het afgegeven projectplan. Gedurende de onderhoudswerken signaliseer je achterstanden, voorzie je knelpunten en coördineer je de scope-changes. Je stuurt aan op de realisatie van de doelstellingen voor de werkpakketten.
  • Je kan het kritische pad van een schedule benoemen en hierrond een optimale planning opstellen. Je gebruikt het schedule om veilig en (kosten)efficiënt te werken.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelordiploma in een technische richting ((Elektro)mechanica), kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring als werkvoorbereider in de (petro)chemische sector voorleggen. Als extra troef heb je ervaring met het opstellen van een schedule voor multidisciplinaire activiteiten in dagdagelijks onderhoud en/of shutdowns. Jouw sterke mechanische kennis vul je aan met een gedegen know how van E&I. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereidings- en beheerstools (o.a. SAP, Primavera). Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je systematische aanpak zorg je voor een goede interne en externe communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Een meeting leiden gaat jou vlot af! Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen en garandeert steeds een optimale kwaliteit in je werk! Daarenboven ben je positief en verantwoordelijk ingesteld. Je bent zowel inzetbaar voor dagdagelijks onderhoud als voor shutdown-scheduling. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu

We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie of vragen m.b.t. je sollicitatie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

 

Keep discovering!