Borealis Kallo heeft binnen de bestaande productie-afdeling een vacature voor een

Mechanisch Werkvoorbereider lange termijn/TA coördinator

We bieden jou de kans om deel uit te maken van ons getalenteerd team – locatie: Kallo.

Daarom wil jij aan de slag bij Borealis

Als ervaren mechanisch werkvoorbereider krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie.

Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!

Je bent verantwoordelijk voor …

het opbouwen en handhaven van systematieken m.b.t. werkvoorbereiding en planning van lange termijn/Turnaround activiteiten.

Dit worden jouw taken:

  • Je verzamelt en beoordeelt de onderhoudsscope.
  • Je plant en bereidt de uit te voeren onderhoudswerken voor. Je zorgt ervoor dat materialen, gereedschappen, diensten en vergunningen worden voorzien, je werkt volgens een uniforme methodiek en houdt rekening met het beschikbaar gestelde budget en de gewenste kwaliteitsnormen. Je signaleert achterstanden, voorziet knelpunten en coördineert de scope-changes en stuurt op de realisatie van de doelstellingen voor de werkpakketten.
  • Je ziet erop toe dat de eigen planning wordt geïntegreerd in de totaalplanning volgens geldende afspraken. Je bent in staat om verschillende alternatieven voor het uit te voeren werk op te stellen en deze te evalueren
  • Je levert toegevoegde waarde in de optimale benutting van techniekers en middelen.
  • Je overlegt en maakt afspraken met project tijdens shutdowns en turnarounds zodat er efficiënt en veilig gewerkt kan worden.
  • Je maakt deel uit van het crisisteam in het Kallo wachtsysteem.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelordiploma (Elektro)mechanica, kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring als werkvoorbereider/planner in de (petro)chemische sector voorleggen. Je hebt tevens expertise opgebouwd op het gebied van projecten/turnarounds binnen de procesindustrie. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereidings- en beheerstools (o.a. SAP, Primavera). Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je mensen kan overtuigen! Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen en garandeert steeds een optimale kwaliteit in je werk! Je bent stressbestendig en positief en verantwoordelijk ingesteld. Je bent in staat om onafhankelijk te opereren naar opdrachtgever, projectteam en uitvoering toe. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Francois Apers (francois.apers@borealisgroup.com), PA & Turnaround manager. Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

 

Keep discovering!