Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 12 ervaren

Mechanisch Onderhoudstechniekers (m/v)

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als ervaren mechanisch onderhoudstechnieker krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden om je voor te bereiden voor uitvoeren van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie.
We garanderen een uitdagende en innovatieve werkomgeving met gepassioneerde collega’s.
Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Hier wordt initiatief nemen en betrokkenheid tonen nog echt gewaardeerd! Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!


Jouw gevarieerd takenpakket

  • In de projectfasebinnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 neem je als   onderhoudstechnieker deel aan een intensief trainingsprogramma en sta je in voor het uitwerken van specifieke opdrachten gekoppeld aan commissioning/opstart activiteiten of continue operatie van de unit.   In de commissioning/opstartfase en continue operatie voer je taken uit in teamverband die leiden tot een veilig en betrouwbaar functioneren van het productieproces.
  • Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit op proces en utility leidingsystemen, vaten, warmtewisselaars, compressoren, pompen, stoomturbines, en oliesystemen en dit steeds volgens de geldende specificaties, procedures en gestelde richtlijnen. Jouw doel: de installaties veilig en optimaal laten functioneren.
  • Je beschikt steeds over de nodige werkvergunningen en persoonlijke veiligheidsuitrusting vóór aanvang van het werk.
  • Indien nodig zal je een ploeg van uitvoerende medewerkers begeleiden, waar je verantwoordelijk zal zijn voor de uitgevoerde werken.
  • Je hebt aandacht voor werkergonomie en ontwikkelt mee de nodige hulpstukken om het onderhoud optimaal en veilig te laten verlopen.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelordiploma in een technische richting ((Elektro)mechanica), kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring in de (petro)chemische sector voorleggen. Ervaring met projectactiviteiten is een troef! Je bent nieuwsgierig ingesteld, neemt graag initiatief en houdt  van een open werkcultuur. Je kan niet wachten om de werking van de nieuwe Dehydrogenatie-installatie aan te leren en je te verdiepen in alle onderhoudsfacetten binnen je domein van mechanisch onderhoudstechnieker. Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels en je brengt je technische kennis met plezier over naar je collega’s.

Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen! Safety first is voor jou geen loze slogan, veilig werken en handelen is je tweede natuur. Daarenboven ben je positief en verantwoordelijk ingesteld. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stelt het bedrijf momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. D.m.v. een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 150 mensen tewerk. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Wim De Smet, PA&T Manager Antwerpen-Kallo (0496 36 64 23). Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (0497/11 49 41).

Keep discovering!