Borealis Kallo is opzoek naar een nauwkeurige

HSE Assistant (parttime)

Locatie: Kallo

Als HSE Assistant wil je bij Borealis aan de slag…

Omdat je één of meerdere afdelingshoofden op administratief en organisatorisch vlak ondersteund en zo bijdraagt tot een vlot verloop van hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij treedt je op als aanspreekpunt van de afdeling voor interne en externe contacten, en zie je er mede op toe dat de veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) voorschriften worden nageleefd. Variatie gegarandeerd dus! Je komt terecht in een team van ervaren medewerkers die jou graag zullen verwelkomen! Je maakt deel uit van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … dit spreekt je toch aan!!


Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket:

  • Als administratieve duizendpoot coördineer je de lopende activiteiten van één of meerdere afdelingshoofden. Dit kan variëren van kalenderbeheer, kostenrapportering tot het inboeken van reizen.
  • Je beheert data in de bestaande systemen zoals SAP, SharePoint en bent daarbovenop Synergie key user waardoor o.a. het aanmaken van nieuwe users, opvolgen van dossier statussen en het voorzien van nodige opleidingen onder jouw verantwoordelijkheden vallen.
  • Je neemt actief deel aan observatie en veiligheidsrondgangen en rapporteert vervolgens je opgedane bevindingen. Ook neem je onmiddellijke actie over elk gedrag en probleemstelling dat niet in lijn ligt met het VGM beleid!
  • Je werkt health safety campagnes uit om werknemers op een positieve manier te beïnvloeden op gebied van veiligheid.

Jij bent de kandidaat die we zoeken want…

Je behaalde een bachelor diploma Office Management en hebt enkele jaren relevante werkervaring in de (petro)chemische sector. Veiligheid draag je hoog in het vaandel! Kennis van VGM of een attest preventie adviseur niveau 3 zijn dan ook een sterk pluspunt. Naast MS Office werk je ook vlot met SAP en SharePoint. Je houd ervan om actief op zoek naar verbeteringen en draagt met je positieve houding bij aan de fijne werksfeer in het team. Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels en brengt je kennis met plezier over naar je collega’s.  Je slaagt erin om je taken zelfstandig aan te pakken. Structuur is de rode draad doorheen jouw werk en je bent erg nauwkeurig. Je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen! Veiligheid geef je steeds voorrang.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Kan je niet wachten om je kandidaat te stellen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Karin Van Laere, HSEQ manager (karin.vanlaere@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon is Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!