Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 een ervaren

Rotating Equipment Engineer

We bieden jou de kans om deel uit te maken van
dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:
Kallo.

 

 

 

 

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als ervaren Rotating Equipment Engineer krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en energie- efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Na je opleiding in de bestaande plant, wordt je ingeschakeld in de nieuwe productie- afdeling Dehy2. Je krijgt de kans om de te volgen onderhoudsstrategie mee te bepalen en mee te werken aan de commissioning van de nieuwe installatie. Daarnaast zal je worden ondergedompeld in het reilen en zeilen van condition- monitoring strategieën voor rotating equipment. Een uitdaging van formaat dus! Eens alles operationeel is, zal je jezelf nog zeker kunnen blijven verder ontwikkelen. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor het mechanisch onderhoudsbeheer van de verschillende plants op de Kallo site. Variatie en werken met verschillende technologieën gegarandeerd!


Je functie

Als Rotating Equipment Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe en het optimaliseren van bestaande rotating equipment strategieën m.b.t. methode, uitvoerbaarheid en kostefficiëntie. Hierbij maak je gebruik van verschillende opvolgingstechnieken om de toestand van een draaiende machine te analyseren. Vervolgens geef je een gefundeerd advies m.b.t. correctieve, preventieve, en proactieve acties naar het aanwezige machinepark.

Je krijgt een gevarieerd takenpakket; je belangrijkste taken zijn de volgende:

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie- afdeling Dehy2, werk je mee aan het implementeren van de onderhouds-strategie voor het rotating equipment (opstellen van specificaties, onderhoudsplannen en wisselstuklijsten). Je werkt hierbij nauw samen met je collega Rotating Equipment Engineer en de Maintenance Engineer.
  • In de commissioning/opstartfase neem je deel aan commissioning en opstart van de installatie, voer je onderzoek naar eventuele technische storingen en implementeer je corrigerende acties om de nieuwe installatie veilig en betrouwbaar te doen opereren.
  • Als Rotating Equipment Engineer geef je specialistische technische ondersteuning aan de onderhoudsafdeling en engineering ondersteuning bij projecten. Daarnaast geef je ook specialistische ondersteuning bij beschikbaarheidsvraagstukken en incidentonderzoeken.
  • Je bent samen met je collega het aanspreekpunt voor de Engineering partner met betrekking tot het rotating equipment.
  • Je ziet erop toe dat de opgestelde plannen op een kwalitatieve wijze worden geïmplementeerd, je analyseert de metingen, formuleert adviezen en rapporteert je bevindingen naar de interne klanten.
  • Je bent lid van een netwerk Condition Monitoring Engineers binnen Borealis.

Daarom kiezen wij voor jou

Jouw masterdiploma (electro)mechanica, vul je aan met enkele jaren relevante ervaring als Rotating Equipment Engineer in de (petro)chemische sector. Kennis van interpretatie van verschillende opvolgingstechnieken zoals trillingsmetingen en olieanalysesis een pluspunt! Je kijkt ernaar uit om gans het productieproces van de nieuwe Dehy2 installatie te leren kennen en gaat nadien graag op zoek naar verbeteringsmogelijkheden door bestaande processen te optimaliseren en nieuwe technologieën te introduceren. Daarnaast heb je interesse in condition monitoring en ben je bereid je hierin bij te scholen. Als teamplayer overleg je graag met collega’s en leidt je hen met plezier op om de nodige kennis en competentie te bewaken op vlak van ontwerp en beheer van de installatie. Door je analytische manier van denken ben je een goede problem- solver. Je gaat gestructureerd te werk, bent leergierig en neemt graag initiatief. But safety comes first, always! Verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk in het ploegensysteem te werken en mee te draaien in het wachtsysteem. Tot slot beheers je vlot de Nederlandse en Engelse taal.


Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com


Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!