In de zomer van 2022 opent Borealis een gloednieuwe plant in Kallo. Deze hypermoderne fabriek is de enige in zijn soort en vraagt dus om unieke medewerkers die niet bang zijn van een uitdaging. Om deze straffe profielen aan te werven, werken we in waves. Zo kunnen we iedere kandidaat de nodige aandacht geven tijdens de aanwervingsprocedure. Geïnteresseerd? Waag je kans dan in wave 3 die nu volop bezig is!

Ontdek de nieuwste vacatures

In wave drie gaan we vooral op zoek naar maintenanceprofielen. Volgende vacatures zijn misschien wel iets voor jou:

Wave 2 gemist? Deze vacatures lopen nog

Enkele vacatures van wave 2 zijn nog niet ingevuld. Het is dus nog niet te laat om je kandidaat te stellen.

Volgende vacatures blijven doorlopend – tussen de waves door – beschikbaar:

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard verwachten we niet alleen dat jij je inzet voor de nieuwe plant. Je krijgt ook heel wat van ons terug. Zo worden de geselecteerde kandidaten ondergedompeld in een boeiend trainingstraject, waarin ze alle kansen krijgen om te groeien. We bieden iedereen – naast een gemeenschappelijke basisopleiding – een persoonlijke traject dat aansluit bij zijn of haar functie. Wordt het tijdens deze periode duidelijk dat je ambities of talenten nóg verder rijken, dan kunnen we je zelfs een andere functie aanbieden. Zo creëren we voor iedereen een job op maat, die aansluit bij je skills én je persoonlijkheid.

Tijdens de opleiding, die een tot twee jaar kan duren, mag je je verwachten aan voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. We gaan onder andere dieper in op de veiligheidsprocedures, we nemen de splinternieuwe technologie onder de loep en we besteden aandacht aan de teamgeest. Je krijgt bovendien de kans om de fabriek van dichtbij te zien ‘groeien’ door on-site-trainingen. Zo ken je Dehy II van binnen én van buiten wanneer in 2022 de deuren openen.

Ook werken bij Borealis? Solliciteer nu

Wanneer dit artikel verschijnt, zoeken we nog 36 medewerkers om mee aan het verhaal van Dehy II te bouwen. Snel zijn is dus de boodschap! Bekijk al onze vacatures en meld je meteen aan. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

P.S. Je kunt natuurlijk ook altijd spontaan solliciteren!