Zoals je vast al weet, opent Dehy II in de zomer van 2022 de deuren. Voor deze gloednieuwe plant in Kallo zijn we bij Borealis op zoek naar getalenteerde durvers die dolgraag willen meewerken aan een van de meest moderne installaties ter wereld. Om elke kandidaat voldoende aandacht te kunnen geven, werven we aan in waves. De tweede is nu volop bezig. Benieuwd hoe dat er precies aan toegaat? We leggen je graag uit hoe de aanwervingsprocedure bij Borealis in elkaar zit!

Ervaring baart kunst

Misschien vraag je je af of je ook zonder hoger diploma in aanmerking komt voor een job bij Borealis. Het antwoord is ja! Voor wave 2 zijn we echter wel specifiek op zoek naar mensen die technisch geschoold zijn of die al relevante ervaring hebben. De jobs die op dit moment nog vrij zijn, vragen namelijk eerder om gespecialiseerde profielen. We zoeken bijvoorbeeld nog een teamleader E&I en een werkvoorbereider E&I, alsook een instrumentatieingenieur.

Cv met een streepje voor

Wil je dat jouw cv er echt uitspringt? Laat jouw persoonlijkheid dat bepalen! Onze HR-afdeling en je toekomstige leidinggevende screenen jouw cv, en letten daarbij in het bijzonder op jouw leervermogen en teamgeest. Je zult namelijk niet alleen nagelnieuwe technologie onder de knie moeten krijgen, maar ook voortdurend in teamverband werken. Uiteraard is respect opbrengen voor veiligheidsprocedures eveneens erg van tel.

Op naar de eerste ronde!

Bij Borealis weet je altijd waar je precies aan toe bent. Als we je sollicitatie niet weerhouden, krijg je van ons dan ook een mail waarin we onze beslissing toelichten. Willen we je op basis van jouw cv toch graag beter leren kennen, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met jouw toekomstige collega’s. Zij zullen vooral polsen naar jouw technische kennis.

Tweede gesprek

Zetten jouw ‘peers’ het licht op groen? Dan krijg je van ons een uitnodiging voor een tweede gesprek, deze keer met iemand van HR en (een van) jouw toekomstige leidinggevende(n).

Dagje onboarding

Is het ‘all systems go’, zowel voor ons als voor jou? Dan kan je onboarding officieel beginnen! Dat gebeurt bij Borealis al vóór je eerste werkdag. We nodigen je namelijk van tevoren uit om je contract te komen ondertekenen en meten je op die dag ook al de nodige veiligheidskledij en -accessoires aan. Om geen tijd te verliezen, mag je al meteen op medisch onderzoek.

En ze werkten nog lang en gelukkig

Voor ons eindigt het onboardingverhaal niet zodra je je eerste stappen op de werkvloer zet. Behalve een gemeenschappelijke basisopleiding, krijgt iedereen bij Borealis namelijk ook nog een opleiding ‘on the job’ aangepast aan zijn of haar specifieke functie. Zo bereiden we onze mensen een jaar tot twee jaar lang voor om een goede opstart van de installatie te garanderen.

Ook daarna blijven we kort op de bal spelen. Niet alleen om zeker te zijn dat iedereen zijn doelstellingen tijdig behaalt, maar ook om op te volgen hoe het werken in teamverband verloopt en of onze mensen zich gelukkig voelen met en op hun werk.

Ook werken bij Borealis? Solliciteer nu

Op het moment dat we dit artikel publiceren, hebben we nog 13 plaatsen voor Dehy II in te vullen. Wees er dus snel bij en solliciteer nu op (een van) onze vacatures. We horen graag van jou!

P.S. Spontaan solliciteren mag natuurlijk ook.